Elektro Čepon Računalniška omrežja

Računalniška omrežja Elektro Čepon

Izdelujemo računalniška omrežja in vam tudi pomagamo nastaviti povezavo na ADSL omrežje ali priklopiti digitalno televizijo preko ADSL omrežja.

Brez računalniške mreže v objektih si skoraj več ne moremo predstavljati sodobnega načina življenja in dela. To dejstvo upoštevamo že pri sami zasnovi elektroinštalacije. Inštalacije morajo biti najsodobnejše, da lahko sledijo novostim, ki jih prinaša hiter razvoj računalniške tehnologije.
Pri nas uporabljamo za izdelavo računalniških omrežji kabel UTP kategorije 6, če pa ocenimo, da bodo okoli kabla nastajale razne motnje pa uporabimo kabel FTP kategorije 6, saj lahko samo tako zagotovimo kvaliteten in hiter prenos.

Danes se lahko na dobro hišno računalniško omrežje priklopi IP telefone,  digitalne televizije in IP kamere. Po izvedbi inštalacij vam tudi priklopimo in nastavimo naprave za dostop do računalniškega omrežja ADSL. Preko računalniškega omrežja lahko tudi vršimo videonadzor objekta in dostopamo do slike preko oddaljenih lokacij (npr. GSM).

Navigacija

Povpraševanje


Pošlji >>